Mikä  on omatoimimatka/valmismatka???
Matkapaketti

Uuden lainsäädännön myötä 1.7.2018 valmismatkasta tulee matkapaketti ja samalla sen käsite laajenee koskemaan matkanjärjestäjän etukäteen tai matkustajan pyynnöstä kokoamien pakettien lisäksi myös esimerkiksi sellaisia matkapalveluyhdistelmiä, jotka matkustaja itse kokoaa elinkeinonharjoittajan verkkosivujen kautta tekemällä erilliset sopimukset eri palveluntarjoajien kanssa.Risteily vai reittimatka?

Huvia, hyötyä, herkuttelua ja huippuhetkiä  – monipuoliset matkavaihtoehtomme tarjoavat jokaiselle jotakin.
Risteily vai reittimatka? Tarjoamme lukuisia matkavaihtoehtoja eri määränpäihin ja tarkoituksiin. Olipa matkasi tarkoitus risteillä huvin vuoksi tai matkustaa mukavasti ja edullisesti maasta toiseen.

Ota yhteyttä soita tai laita sähköpostia Jarin Matkoihin ja kysy lisää.Leppoisa laivamatka Helsingistä Pietariin Moby SPL:n Princess Anastasialla kuljettaa matkailijat vaivattomasti naapurimme kukoistavaan miljoonakaupunkiin. Astu laivaan ja nauti merellisestä illasta hyvän ruoan ja näyttävän laivashow'n parissa. Aamulla olet valmiina valloittamaan Pietarin. Shuttle-bussi kuljettaa sinut satamasta Iisakin kirkon aukiolle , mistä käsin voit vierailla haluamissasi kohteissa. Palaa illaksi laivalle ja aamulla heräät taas Helsingissä.

Viisumivapaa risteily on hyvä vaihtoehto, kun haaveilet aktiivisesta kaupunkilomasta!

Hinnat ja varaukset täältä!  Maksu luottokortilla.


Mikäli haluat maksaa laskulla, niin lähetä varauspyyntö sähköpostiin.

jarinmatkat@gmail.com
Lumoudu Pietarista!

Hyppää Allegron kyytiin ja rakastu Pietariin. Allegrolla junailet Helsingistä Pietarin keskustaan alkaen 29 €. Liput ovat nykyään myynnissä 90 päivää ennen matkaa.

Virkeänä Lappiin yö- ja autojunalla!

Suuntaa Lappiin aina edullisella Säästölippu makuupaikalla alkaen 29 €. Tai nappaa nyt myös auto mukaan, kun autojunapaketit ovat tarjouksessa 12.12. asti!

Uudet vuorot ja joulun päiväjunat myynnissä nyt

Osta joulun päiväjunat aiina 6.1.2019 asti. Lisäksi myyntiin tulee yhteensä 46 uutta viikottaista junavuoroa ympäri suomea.

Junalla Laivalle
Muistathan, että juna vie Turussa suoraan satamaan.

Olit sitten matkalla kotimaassa tai matkustat Viipuriin, Pietariin tai Moskovaan asti saat junaliput Jarin Matkojen kautta.


Ryhmämatkat vaihtoehtoja
Ryhmän koko 10 - 40/hlö kohteesta riippuen

Narva Jõesuu 3pv

Tallinnasta matka jatkuu kohti itää, matkalla pidetään kahvitauko ja Narvaan saavumme aamupäivällä ja tutustumme Narvan linnaan ja kierrämme kaupungilla.
Lounaan nautimme Narvassa ja iltapäivällä siirrymme Narva Jõesuun Spa:han 
yöpymään ja nauttimaan kylpylän antimista. Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Tallinnaan paluumatkalla käymme tutustumassa Sillamäen kaupunkiin, Tallinaan saavumme iltapäivällä. Ruokailu tapahtuu laivalla seisovasta pöydästä.Viikonloppu Haapsalussa Pe - Su
Lähtö Perjantai iltana ja yöpyminen laivalla. Lauantai aamuna Tallinnasta matka suuntautuu länteen kohti Haapsalua ja kohti valkeaa neitsyttä. Tutustumme Haapsalun kaupunkiin ja rautatiemuseoon, nautimme lounaan kaupungilla ja majoitumme Kongo Hotelliin yhteisen illallisen nautimme Hotellilla. Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Paldiskin kautta Tallinnaan. Paluumatkalla käymme tutustumassa Paldiskin sotilastukikohdan jyrkänteihin ja nautimme kahvit Pakri Parun:issaRakvere ja Türin kukkamarkkinat 3pv

Oiva tilaisuus yhdistää kylpyläpäivä ja kukkamarkkinat. Matkaan lähdetään
perjantai-iltana ja lauantai aamuna siirrymme Tallinnasta kohti Rakvereä ja käymme myös pellavatehtaan myymälässä ostoksilla. Rakveren kaupunkikierroksen ja ruokailun jälkeen majoitumme Rakvere Spa:han ja nautimme kylpylän antimista. Sunnuntai aamuna matka jatkuu kohti kukkamarkkinoita.
Viron kevät alkaa Türin kukkamarkkinoista. Kukkamarkkinat pidetään Türin kaupungissa Kalevi-kadun kentillä Toukokuussa ja se on virallisesti julistettu Viron kevätpääkaupungiksi. Türin kukkamarkkinat ovat vuosien aikana vain kasvattaneet suosiotaan, kukkamarkkinoilta löytyy runsaasti puutarha-alojen yritysten, taimitarhojen ja yksityispuutarhureiden tarjouksia, joiden avulla jokainen puutarhan ystävä voi täydentää kotipuutarhaansa.
Kukkamarkkinoilta matka jatkuu suoraan Tallinnaan ja kotimatka buffet pöydän ääressä voi alkaa.Tartto 3pv

Tartto on sivistyksen kaupunki joka on koettava. Tartto on koko Baltian vanhimpia kaupunkeja, Tartto on kuuluisa yliopistostaan. Matkan aikana tutustutaan Tarton kaupunkiin kävelle ja majoitumme Hotelli Pallaksessa ja yhteisen illallisen nautimme ruutikellarissa.